top of page

UID Second Hand Clothing Market

On Friday the 8th December 2017 Unity in Diversity will host our final second hand clothing market for the year. We have a wide selection of men's, women's and children's clothes as well as suitcases and toys to give away. Everything will be free, so please arrive early.


The event will take place between 13:00 and 16:30 at our usual address. Rijswijkseplein 79, 2516 GZ, Den Haag We look forward to seeing you there!

Op vrijdag de 8e zullen Unity in Diversity onze laatste tweedehands kleding markt voor het jaar organiseren. We hebben een ruime keuze aan heren-, dames- en kinderkleding, koffers en speelgoed om weg te geven. Alles is gratis, dus kom alsjeblieft vroeg aan.


Het evenement vindt plaats tussen 13.00 en 16.30 uur op ons gebruikelijke adres. Rijswijkseplein 79, 2516 GZ, Den Haag We kijken ernaar uit om je daar te zien!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page