DUTCH BOOK CLUB (Nederlands Boekenclub)

Our book club project aims at assisting people who wish to learn Dutch language with this process. Each book club will be made up of not more than 15 participants, who will read a designated short story or novel and discuss together in Dutch language. It is designed to encourage people to read and speak the language as fast as possible. We will meet every Wednesday and Friday from 17:15 to 19: 15. Seeing that it will be made up of people from different backgrounds, it will be an opportunity to network with people and increase social contact.Onze boekenclub project heeft als doel mensen te helpen die met dit proces de Nederlandse taal willen leren. Elke boekenclub zal niet uit meer dan 15 deelnemers bestaan, die een aangewezen kort verhaal of roman zullen lezen en samen over zullen discussiëren in het Nederlands. Het is ontworpen om mensen aan te moedigen om zo snel mogelijk de taal te lezen en schrijven. We komen elke woensdag en vrijdag bijeen, van 17:15 tot 19:15 uur. Aangezien het zal bestaan uit mensen van verschillende achtergronden, zal het een kans zijn om een netwerk met mensen op te bouwen en sociaal contact te vergroten.
Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
Our Social Media:
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • Twitter
  • LinkedIn

Account Name: Stichting Unity in Diversity

Bank Name: ING

Account Number: NL22 INGB 0007 7241 22

Swift Code: INGBNL2A

Never Miss an Update!
Get your Name on the Mailing List.
Copyright 2020 Unity In Diversity
Chamber of Commerce (KVK) 68050615
Unity in Diversity is a recognized ANBI Charity and our RSIN number is 857280971.