March 27, 2020

Please reload

Recent Posts

11 Steps to Mom's Plum Torte

May 21, 2020

1/10
Please reload

Featured Posts

ENGLISH AND DUTCH BOOK CLUB (Nederlands Boekenclub)

April 16, 2018

Our book club project aims at assisting people who wish to learn Dutch language with this process. Each book club will be made up of not more than 15 participants, who will read a designated short story or novel and discuss together in Dutch language. It is designed to encourage people to read and speak the language as fast as possible. We will meet every Wednesday and Friday from 17:15 to 19: 15. Seeing that it will be made up of people from different backgrounds, it will be an opportunity to network with people and increase social contact.

 

 

 

Onze boekenclub project heeft als doel mensen te helpen die met dit proces de Nederlandse taal willen leren. Elke boekenclub zal niet uit meer dan 15 deelnemers bestaan, die een aangewezen kort verhaal of roman zullen lezen en samen over zullen discussiëren in het Nederlands. Het is ontworpen om mensen aan te moedigen om zo snel mogelijk de taal te lezen en schrijven. We komen elke woensdag en vrijdag bijeen, van 17:15 tot 19:15 uur. Aangezien het zal bestaan uit mensen van verschillende achtergronden, zal het een kans zijn om een netwerk met mensen op te bouwen en sociaal contact te vergroten.

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter