ONTMOET HET TEAM

Miracle Uche.C

voorzitter

  • Grey LinkedIn Icon

Miracle is een opkomend internationaal jurist; zij heeft een masterdiploma in Public International Law van de universiteit van Leiden.

Voorheen heeft zij stage gelopen bij het bureau van de Prosecutor of the International Criminal Court (ICC) en de Legal Representative of the Victims (LRV) van het Special Tribunal for Lebanon. Uit passie om een bijdrage te leveren aan een structurele oplossing van de vluchtelingenproblematiek heeft zij de stichting Unity in Diversity opgericht

Olayinka Salako

penningmeester

  • Grey LinkedIn Icon

Olayinka is een boekhoudster, die momenteel werkzaam is in één van de toporganisaties in de logistieke scheepvaart industrie.

Zij heeft een master in Economics of Public Policy and Management van de universiteit van Utrecht; zij is gepassioneerd over de oorzaken,die uitmuntedheid bevorderen en bijdragen tot alle terreinen van menselijke ontwikkeling. UID is voor haar één van de platformen die een merkbare bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de maatschappij als geheel.

George  Didel

adviserend lid

  • Grey LinkedIn Icon

George Chamlong Didel is een immigratie ambtenaar en hoofd consulair bij de Nigeriaanse ambassade in Den Haag. Hij heeft een master in Law Enforcement and Criminal Law en is erg gesteld op mensenrechten, vrede en rechtvaardigheid.

 

George houdt van humanitaire acties en hij zou graag willen zien dat een mens een medemens, die hulpeloos is en voedsel en onderdak nodig heeft, te hulp komt. Hij is een vurig voorstander van integratie van vluchtelingen en andere ontheemde personen in Afrika, Europa en wereldwijd.

Adewale Adeniyi

adviserend lid

  • Grey LinkedIn Icon

Adewale is ingenieur van beroep; hij heeft gedurende bijna 20 jaren op dit gebied en in de zakenwereld gewerkt, met een aantal topspelers uit de olie industrie.

Adewale heeft zich vrijwillig aangeboden, en blijft dat doen, voor humanitaire projecten van allerlei soorten in Afrika, Europa en de rest van de wereld. Zijn passie voor echte menselijke ontwikkeling en vooruitgang blijft hem inspireren om projecten en stichtingen zoals Unity in Diversity te steunen. Voor hem is de uiteindelijke redding van de menselijke ziel van het grootste belang.

Sophia Ugwu

secretaris

  • Grey LinkedIn Icon

Sophia is de oprichtster van de Centre for African Justice, Peace and Human Rights(centrum voor Afrikaanse gerechtigheid, vrede en mensenrechten). Zij is een advocaat en heeft meer dan 5 jaren in die functie in Nigeria gewerkt. In 2015 heeft zij haar master in commercial law behaald aan de Erasmus universiteit in Rotterdam met financiële steun van het Netherlands Fellowship Programme (NFP).

Sophia heeft als juridisch stagiair gewerkt bij het International Criminal Court en het United Nations International Criminal Tribunal for the former Yugoslavia (UNITY). Zij heeft zich vrijwillig ingezet voor nationale en internationale NGO’s (non-gouvernementele organisaties) om vrede, gerechtigheid, gezamenlijke verantwoordelijkheid om mensenrechten te respecteren, economische ontwikkeling in Afrika en de bescherming van de rechten van vrouwen en kinderen in de wereld te bereiken.

Volunteers

UID

Lalaine Siruno

Lalaine is een leer- en ontwikkelingsprofessional uit de Filipijnen. Zij heeft vele jaren in de academische wereld (onderwijs en onderzoek) gewerkt in haar eigen land, maar ook in Nederland, Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk. Recentelijk heeft zij innovatie projecten voor één van de topspelers in de olie- en gasindustrie ontwikkeld.

Lalaine heeft een dubbele master in Applied Ethics (toegepaste ethiek) behaald aan de Universiteit van Utrecht in Nederland en Linköping Universiteit in Zweden. Ze geeft erg om internationale migratie, mondiale gerechtigheid en menselijke ontwikkeling en zij hoopt een bijdrage te kunnen leveren aan de internationale algemene beleidsagenda.

Mouawya Skeiker

Mouawya komt uit Syrië en is in Nederland sinds de zomer van 2014 vanwege de oorlog in Syrië. Hij heeft een bachelorsdiploma Archeologie van de universiteit van Damascus. In 2016 begon hij met een master culturele antropologie aan de universiteit van Utrecht, aangezien zijn belangrijkste interesses cultuur en filosofie zijn.

 

Hij werkt aan zijn masterscriptie, die gaat over integratie van vluchtelingen en de betekenis van ‘thuishoren’ in het gastland; dit is één van de redenen waarom hij zich inzet voor UID projecten.

Ali Bigdeli

Ali komt uit Iran, waar hij heeft gewoond, gewerkt en gestudeerd. Dankzij zijn reizen naar verschillende delen van de wereld, evenals zijn achtergrond als uitgever van boeken over sociologie en antropologie heeft hij een uitgebreide belangstelling voor andere culturen en waarden.

Ali wil nieuwkomers graag helpen te integreren en wil wederzijds cultureel begrip creëren door verhalen te delen en ideeën uit te wisselen.

Lina Schmid

Lina studeert Internationaal en Europees Recht aan de The Hague University of Applied Sciences en wil zich specialiseren in mensenrechten wetgeving. Zij heeft veel gereisd, waardoor zij veel levenservaring heeft opgedaan.

Zij gelooft dat een voortdurende dialoog en het bevorderen van diversiteit van belang zijn voor een eerlijke en saamhorige toekomst voor iedereen. Haar belangstelling voor interculturele uitwisselingen en mensenrechten wetgeving hebben haar geïnspireerd om zich in te zetten voor Unity in Diversity.

Jorge Gutierrez

Lucena

Jorge is een jonge psycholoog uit het zuiden van Spanje. Hij behaalde een bachelor en postgraduate in de psychologie aan de universiteit van Granada en een master Conflict, Veiligheid en Ontwikkeling aan de universiteit van Sussex.

Hij is geïnteresseerd in het raakvlak van psychologie en conflict studies, met bijzondere aandacht voor psychosociaal welzijn in post-conflictomgevingen, integratie van vluchtelingen en interculturele bemiddeling. Bovendien houdt hij erg van communicatie, audiovisuele producties en fotografie.

Hij heeft zich aangesloten bij Unity in Diversity om bij te dragen aan de integratie van vluchtelingen en hun sociaal-culturele inclusie in Nederland te bevorderen.

Nasra Omar

Nasra is van oorsprong Somalische, maar is opgegroeid in Groot Brittannië en Egypte. Zij studeert internationaal recht aan de the Hague University of Applied Sciences.

Nasra wilde helpen door Arabische vertalingen aan te bieden aan nieuwkomers, zodat zij beter kunnen communiceren met anderen. Dit heeft zij uitstekend gedaan.

 

 

Khatra Nur

Khatra is 18 jaar en studeert internationaal en Europees recht aan de the Hague University of Applied Sciences. Zij is geboren in Nederland, maar haar ouders kwamen als vluchtelingen uit Somalië naar Nederland eind jaren tachtig.

 

Door haar familieachtergrond en haar studie interesse werd zij gemotiveerd om zich in te zetten voor Unity In Diversity. Bovendien vindt zij dat zij als Nederlander de plicht heeft nieuwkomers te helpen integreren, aangezien integratie een wederzijds proces is.

Raquel Salinas Peixoto

Raquel’s academische en praktische ervaring zijn gericht op het internationaal recht, mensenrechten, burgerlijk recht, rechtsantropologie en migratie. Zij heeft als juridisch vrijwilligster gewerkt voor the Inter-American Court of Human Rights in Costa Rica en voor Centro Zanmi - Jesuits Service for Migrants and Refugees in Belo Horizonte, Brazilië.

Momenteel volgt zij een pre-PhD track van de Latin American Studies Programme (LASP) en is zij een teamlid van de Peace and Justice Initiative in Den Haag.

Zij heeft zich aangesloten bij UID, omdat zij gelooft dat eerlijker en meer gelijkwaardige maatschappijen voortkomen uit het omarmen en respecteren van diversiteit.

Our Social Media:
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • Twitter
  • LinkedIn

Account Name: Stichting Unity in Diversity

Bank Name: ING

Account Number: NL22 INGB 0007 7241 22

Swift Code: INGBNL2A

Never Miss an Update!
Get your Name on the Mailing List.
Copyright 2020 Unity In Diversity
Chamber of Commerce (KVK) 68050615
Unity in Diversity is a recognized ANBI Charity and our RSIN number is 857280971.